Kortet viser, de delegeredes drømme om deres pensionstilværelse og deres ønsker til PKA.

Svarene er indsamlet på årets tre generalforsamlinger (2016), hvor de delegerede har svaret på to typer af spørgsmål:

  1. Baggrundsspørgsmål om hvem de er (køn, alder, ansættelsesforhold, pensionskasse, by, faggruppe og egen vurdering af helbred, økonomi og arbejdsmiljø).
  2. Spørgsmål om deres drømme til pensionstilværelsen og deres ønsker til PKA. De spørgsmål blev stillet på generalforsamlingens ”workshop”, hvor der blev holdt oplæg, vist film og spørgsmål blev debatteret i mindre grupper og i plenum.

Hvad viser kortet?

Det interaktive kort er en visuel kortlægning af de delegeredes svar. Der er to kort: Ét, som viser de delegeredes svar på deres drømme om deres pensionstilværelse. Og ét, som viser, de delegeredes ønsker til PKA.

Kortene kortlægger de ord, som er brugt mest. De viser sammenhænge mellem ordene og hvem, der bruger hvilke ord. Du kan fx fremhæve svarene fra sygeplejerskerne, kvinderne eller dem, der synes, at de har en rigtig god økonomi.

Hvordan finder jeg rundt i kortet?

  1. Første skal du vælge, om du vil se de delegeredes drømme, eller deres ønsker til PKA (vælg i øverste venstre hjørne).
  2. Du kan zoome ind og ud på kortet ved at scrolle eller dobbeltklikke. Når du zoomer ind, kommer der navne – ord og faggrupper - på flere prikker.
  3. Prikkerne udgør de 84 mest centrale ord, som deltagerne har brugt i deres svar samt deres faggruppe.
  4. Når du klikker på en prik - fx ’helbred’ - kommer alle besvarelse, hvori ordet ’helbred’ indgår, frem i en boks til højre.
  5. I boksen øverst til højre kan du vælge at sortere på baggrundsfaktorer. Her kan du fx vælge at se svar fra sygeplejerskerne, kvinderne eller dem, der synes, at de har en rigtig god økonomi.
  6. Under ’Jeg vil se dem, som har brugt ordet…’, kan du søge blandt alle de 84 mest centrale ord, som de delegerede har brugt.

NB: Systemet virker bedst i Chrome, Safari og nyere versioner af Explorer. På grund af tekniske fejl, er der desværre ikke tilgængelig drømme-data for pensionskassen for socialrådgivere, socialpædagoger og kontorpersonale
Vent venligst